Мнозина казват, че една жена на четиридесет е по-съблазнителна, отколкото на

...
Мнозина казват, че една жена на четиридесет е по-съблазнителна, отколкото на
Коментари Харесай

7 неща, които мъжете мразят в жените над 40: особено седмото ги вбесява!

Мнозина споделят, че една жена на четиридесет е по-съблазнителна, в сравнение с двайсет, а повода е, че най-сетне знае какво желае от себе си и живота си. Но дамите желаят ли същото като мъжете?

Ето седем неща, които мъжете не могат да понасят в дамите над 40:

 жена с къса коса

Къса коса

Въпреки че стилистите подсигуряват, че късата коса постоянно подмладява дамата, а късият „ фасул “ е една от най-популярните прически, мъжете в действителност не желаят брачната половинка или приятелката им да имат къса коса.

Ако имате гъста и здрава коса, можете да я оставите да пораства свободно, макар че сте надалеч над четиридесетте.

 цялостна жена над 40

Наднормено тегло

Мъжете в действителност не желаят дамите им да наддават на килограми. Но, за жалост, съвсем всяка втора жена на към четиридесет години напълнява и влиза в света на по-„ огромните “ дами.

Независимо дали вашият брачен партньор харесва външния ви тип или не, не би трябвало да позволявате на тежестта ви да се колебае. Все отново е въпрос на здраве, а не на външен тип.

 жена неприятни зъби

Лошите зъби 

Днес дамите са по-склонни да заплащат за ботокс, в сравнение с за обзор при ортодонт. Никога не можеш да си позволиш това. Здравите зъби значат здрави вътрешности, а здравите вътрешности подсигуряват добър имунитет.

Косми

Всяка добре поддържана жена ще отиде на лазерна епилация, а в случай че не може, ще отстрани косъмчетата сама с епилатор или кола маска.

 равни спортни обувки

Равни обувки

Може би към този момент не можете да си позволите да ходите на високи токчета, тъй като с годините се появяват разнообразни деформации по стъпалата, само че при мъжете токчетата са израз на женственост. Не е наложително да са високи 15 см., задоволително е да носите по-ниски токчета, които ще издължат силуета ви и ще придадат строен и по-слаб тип на краката ви.

 жена с огромна чанта

Големи чанти

Само една жена знае какво може да се побере в чантата й, само че по някаква причина мъжете не могат да понасят, когато видят жена, която носи огромна и препълнена чанта. Това е просто непоносимо за тях!

 оценяващ взор

Поглед, който подценява и прави оценка

Всяка жена знае, че мъжът обича най-вече, когато една дама го гледа с удивление и боготворене. Ще се съгласите обаче, че това зависи от самия мъж, не напълно от дамата. Ако желаете дамите да ги гледат благо, благи мъже, би трябвало да заслужите този взор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР